En toen kreeg yoga ineens een andere betekenis…

Een aantal jaar geleden kreeg ik interesse in yoga. Eigenlijk heel toevallig. Ik wilde het naast mijn Personal Trainingen aanbieden aan mijn leden. Het werd een ashtanga yoga opleiding, een fysieke vorm van yoga. Dit is inmiddels 3,5 jaar geleden. Wat ik toen nog niet wist, is dat die opleiding het begin was van een heel nieuwe levenswijze. Yoga heeft zoveel meer verborgen geheimen dan alleen de asanas die we uitoefenen op de mat. De opleiding duurde enkele maanden en elke week moest ik mezelf richting Woerden slepen en kwam ik aan het einde van een lange dag met hoofdpijn thuis. Mijn trainster drukte me op het hart : geef het de tijd, maar blijf oefenen ook al ga je er verder niets mee doen. Met de spreekwoordelijke hakken over de sloot haalde ik m’n diploma. Tot op de dag van vandaag ben ik haar dankbaar dat ik doorgezet heb en ze heeft meer dan gelijk gekregen. Yoga werkt door op alle vlakken in je leven. Het is niet alleen een fysieke workout en ik gun het iedereen om dit te ervaren! Het ‘waarom‘ je begint, maakt helemaal niet uit. Je komt er hoe dan ook op een dag achter wat toen die reden was waarom je met yoga begonnen bent.

🧘🏼‍♀️ Namasté

Christiane