C O A C H

C O A C H

Gentile leert mensen, tussen 10 en 65 jaar om hun wereld nog net iets mooier te maken, door het versterken van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Op het moment dat je jezelf de moeite waard vind, je zelfvertrouwen vergroot en de gave hebt het "kleine geluk" te vinden zorgt dat voor meer energie en geluk!  Mijn naam is Wendy, coach, ondernemer, levensgenieter en steeds op zoek naar klein geluk.

Ik ben getrouwd met mijn lieve man, dochter van lieve ouders, de jongste van 2 zussen en tante. Sport, voeding en mentaal welbevinden lopen als een rode draad door mijn leven. 

Op zoek naar een balans die bij mij past, heb ik gemerkt dat gezond worden,zijn en blijven, niet vanzelf gaat. Het is een bijna constante, maar wel een hele mooie zoektocht!

Coaching
Be gent(i)le with yourself

Gentile is er voor mensen die meer geluk willen ervaren en teruggebracht willen worden naar de basis van hun bestaan. Waar word jij blij van? Waar gaan jouw ogen van stralen en wanneer worden jouw dromen werkelijkheid? Waar zitten de angsten die jou ervan weerhouden om te groeien? Welke overtuigingen zitten jou in de weg? 

Gentile is er voor mensen die willen veranderen en weten dat ze kunnen veranderen mits ze een steuntje in de rug krijgen! 

Mijn hart gaat sneller kloppen van mensen leren hun wereld mooier te maken. Het gaat sneller kloppen van mensen met overgewicht leren dat ze de moeite waard zijn om gezond te worden en te blijven. Ook gaat mijn hart sneller kloppen van het zoeken en vinden van klein geluk. En van het kinderen en jongeren leren dat ze hun positieve eigenschappen krachtiger kunnen gebruiken en inzetten in deze maatschappij. 

Ik ervaar dagelijks dat het mogelijk is om van iedere dag een mooie dag te maken, ook als het leven je overkomt. Natuurlijk zit het soms wel eens tegen, ook bij mij, maar de dalen zijn minder diep en de pieken.. de pieken heb ik absoluut zelf in de hand! 

Bij Gentile leer je hoe je zelf de regie over je leven in handen kunt nemen, door duidelijke doelen te stellen, aan de slag te gaan met opdrachten én doordat er échte en pure aandacht is voor hetgeen dat jij vertelt. Bij Gentile is er geen sprake van “lopende band coaching”; er is tijd voor je, aandacht en een warme persoonlijke benadering. 

 
Naast persoonlijke coaching organiseert Gentile maandelijks het ontwikkelcafé waarin een inleiding gegeven wordt in de methode van Gentile. In een gezellige, informele setting aan de slag met jouw vraag van dat moment. Ook kun je bij Gentile terecht voor een “pas op de plaats gesprek”; een eenmalig gesprek van anderhalf uur om zicht te krijgen op de vragen “waar sta ik nu, wat wil ik en hoe ga ik dat doen?” Uiteraard kan naar behoefte het pas op de plaats gesprek uitgebreid worden naar een regulier traject. 

Zowel in de persoonlijke coaching als in een pas op de plaats gesprek wordt aan de hand van de beeldtaalmethodiek, NLP en ontwikkelingsgerichte coaching inzichtelijk gemaakt waar jouw belemmerende patronen zitten en krijg je nieuwe inzichten die jou vooruit helpen in je persoonlijke ontwikkeling!” 

 
Ik hoop je gauw te mogen begroeten.

Hier kun je Gentile Coaching vinden

Gentile Coaching

Wendy van Oppen

Arenborghoeve 3

6225 DC  MAASTRICHT

06-46273321

 

Boek nu je gratis kenningsmakingsgesprek!