V O E D I N G S E X P E R T

Activate-Personal-Training-&-Coaching

V O E D I N G S E X P E R T

Mijn naam is Roeg Kuijpers en ik ben werkzaam in Weert en omstreken.

Sport in de breedste zin van het woord, betekent alles voor mij. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met krachttraining en mijn grote passie kickboksen.

Sinds november 2013 ben ik trotse eigenaar van Activate Personal Training & Coaching. Inmiddels werk ik, samen met een stagiaire, fulltime als personal trainer.

Ik begeleid mensen 1 op 1 naar een gezondere levensstijl door middel van fitness en (sport)voeding. 

Mensen hebben verschillende beweegredenen om te kiezen voor personal training. In eerste instantie denkt men dan vaak aan gewichtsverlies. Maar dat is lang niet het enige doel . Denk aan aankomen in gewicht, het aanpakken van rugklachten, een sport specifiek doel, of gewoon fit ouder willen worden. Beweegredenen genoeg!

Voeding
Always in for a joke, but very serious about my passion for sports !

Naast personal training geef ik geregeld workshops en lezingen op locatie. Dit kan gaan over (sport)voeding, verschillende trainingsvormen of hoe je bepaalde oefeningen correct uitvoert. Eigenlijk over alles wat past binnen mijn vakgebied. Een voorbeeld van een workshop vind je hier : https://goo.gl/qW7wB8 

Ik ben geen personal trainer die met de laatste trends meegaat. Niet op sportief gebied en zeker niet op het gebied van voeding. Ik onderscheid mij van anderen door science-based te werken. Dat wil zeggen dat alles wat ik zeg / toepas tijdens mijn trainingen of workshops, wetenschappelijk onderbouwd is.

 

Waar ?

Activate Personal Training & Coaching

Roeg Kuijpers

info@activatecoaching.nl

www.activatecoaching.nl 

06-45730643

Wil je meer weten over Roeg zijn voedingsschema's of trainingswijze? Neem dan hier contact met hem op