Skip the gym 🏋️‍♀️

Skip the gym! Creëer wat ruimte in je woonkamer en met een beetje creativiteit heb je zelf binnen no time een goede workout in elkaar gezet. Het bespaart je tijd en is minstens net zo effectief. Het brengt mij een grote lach op mijn gezicht als ik mensen kan motiveren het oude beeld van sporten los te laten. We hoeven geen uren meer op de crosstrainer en op fitnessapparaten door te brengen, we trainen veel efficiënter dan een aantal jaar geleden.

Eigenlijk heb je in het begin niet meer nodig dat je eigen lichaamsgewicht en een matje. Denk bijvoorbeeld aan squats, planken, burpees etc. Allemaal goede oefeningen en heel makkelijk thuis uit te voeren. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt over het creëren van een home gym bij jou thuis, dan wil ik je heel graag verder helpen hoe je dat zelf kan waarmaken thuis en met welke oefeningen je het best kan starten. 

Je kunt hier contact met me opnemen voor al je vragen.❓💭

♥️Christiane