Trends 🔥🔥🔥

Zondagmiddag.☀️ In het magazine Happy In Shape lees ik de laatste nieuwe trends op gebied van body,mind & soul. Waar ik dan meteen een grote glimlach van op mijn gezicht krijg, is trend nummer 2. Overgewaaid uit Amerika.🇺🇸 Lees ik dat goed? JA DUS! 🤣

HITT wordt LITT… !!! De High Intensity Interval training die afgelopen jaren erg populair was, moet plaats gaan maken voor de Low Intensity Interval Training. Eigenlijk dus dezelfde trainingsmethodiek met intervallen van hoge en lage intensiteit maar met als groot verschil dat de nadruk ligt op het langzaam en gecontroleerd uitvoeren van de oefeningen. Techniek wint het van de snelheid. Een trainingsmethodiek waar ik al jaren voor sta en dus ook dagelijks toepas in mijn trainingen.

‼️‼️Y A Y ‼️‼️

Waar ik eerst mensen toch altijd moesten laten wennen aan het idee van rustig bewegen, werken met lichaamsgewicht en op een andere manier je doelen behalen, worden mijn ideeën en overtuigingen vanaf nu gebombardeerd tot TREND. 🙃😆 Wat wil ik nog meer? 😉

Wil jij deze training een keer ervaren  ? Je bent van harte welkom ♥️

Christiane