Wat betekent Personal Training voor mij?

Het antwoord is vrijheid.🌟 Door mijn kennis en ervaring op het gebied van het menselijk lichaam, beweging en voeding, hoef ik niet mee te doen aan elke hype die voorbij komt. Kennis geeft kracht. Omdat ik verantwoording kan nemen voor mijn eigen, gezonde levensstijl, geeft het me de vrijheid mijn tijd niet enkel aan sport of voeding te spenderen, maar ook aan nog zoveel andere leuke dingen in het leven. Fit zijn, betekent niet een sixpack hebben en de hele dag calorieën tellen. Uiteindelijk wil iedereen lekker in zijn of haar vel zitten. Alleen vullen we dit doel allemaal anders in. Een gezonde levensstijl neemt dus wel degelijk een grote rol in in mijn leven, maar het ís niet mijn leven. Juist dit maakt mij een bekwame coach. Ik wil mijn visie, ervaring en kennis delen met zoveel mogelijk mensen zonder iemand iets op te leggen. Je hebt de regie over je eigen patronen en gewoontes, niemand hoeft jouw weg uit te stippelen, dat kun jij zelf als beste. Een goede personal trainer (in mijn visie) coacht je richting die vrijheid.🌟

Chrisje 💕